Kom bare forbi!

Og kør herfra i din nye (brugte) bil 

Østerbyvej 13

8632 Lemming

86859196

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2023 by Auto Express. Proudly created with Wix.com

Vi er en familie af iværksættere og bilentusiaster (og cykelentusiater - i det hele taget alt på hjul...). Vi er nu gået sammen om at gøre det vi gør bedst, nemlig at finde de bedste brugte biler og gøre dem klar så du har mulighed for at få en god og stabil bil til meget små penge. Ganske enkelt så sparer vi dig både tid og penge. Og så sparer du også på vores begrænsede resourcer og miljø. Vidste du at det der slipper ligeså meget CO2 ud bare ved at producere en ny bil som ved at køre den i 10-15 år? Det er da værd at tage med.

Vores far, Torben startede virksomheden i 1990. Vi kører den videre i hans ånd..! Rene er uddannet mekaniker og driver til dagligt vores vaerksted Lemming Autocenter, som er et Hella Servicecenter. Sophie er uddannet som iværksætter fra University of London. 

Vi har indrettet kontor i vores barndomshjem på østerbyvej 13 i Lemming 5km nord for Silkeborg's bilcentrum, og der er der altid åbne døre og kaffe på kanden. Du er velkommen til at kigge forbi. Ring gerne og aftal nærmere.